Beschrijving van de appartementen :

Foto’s van de appartementen via de link bij “LAATSTE NIEUWS’

 1. De Vuürkamer
  Bestaat uit twee kamers; een gezellige woonkamer met zithoek en uitgebreide kookhoek die van alle gemakken is voorzien en een ruime slaapkamer met hemelbed en bureau. Het appartement is voorzien van badkamer met douche en toilet.
  Vanuit de woonkamer uitzicht op weilanden en de stoomtrein die op zo’n 200 meter afstand voorbij tuft. Geschikt voor twee personen.
 2. De Zie-kamer
  Woonkamer met kookhoek en tuindeuren die uitkomen op een overdekt terrasje; ruime slaapkamer en badcel met douche en toilet. Geschikt voor twee personen.
 3. De Kuüke
  Woonkamer met kookhoek en tuindeuren die uitkomen op een overdekt terrasje; twee kleine tweepersoons slaapkamers; badkamer met douche en toilet. Geschikt voor 2 tot 4 personen.
 4. Der Sjtudio
  Ruim appartement met kookhoek en 2 tweepersoons slaapkamers gelegen aan de achterkant van het pand met uitzicht op de tuin, het Geuldal en de Keuteberg. De woonkamer is voorzien van openslaande deuren click here for more naar het terras. Zeer ruime badkamer met douche en toilet. Geschikt voor 2 tot 4 personen.
 5. De Serre
  Ook wel het pannenkoekenhuisje genoemd door vaste gasten; gelegen aan de achterzijde van het pand. Gezellige woonkamer in landelijke stijl met open haard en kooknis achter barretje. Brede tuindeuren naar eigen terras met uitzicht op de tuin, het Geuldal en de Keuteberg. Knusse tweepersoons slaapkamer. En badcel met douche en toilet. Geschikt voor twee personen
 6. De Wuening
  Gelegen op de eerste etage van het pand. Lichte woonkamer met uitzicht op het Geuldal, de Sousberg en de tuin. Ruime keuken, grote badcel met ligbad, 4 slaapkamers. Ruim Balkon.  Geschikt voor 6 tot 8 personen.

Ad 4. Dit appartement is ook geschikt voor minder validen en rolstoelgebruikers omdat er brede doorgangen zijn en geen drempels, het keukenblad en de wasbakken hebben een aangepaste hoogte en de badkamer is voorzien van beugels.